Категории

Производители

Последни новини

Важно!

Всички използвани марки са собственост на техните притежатели!

Фирма Пламен Дочев ООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени на продуктите са с включен ДДС!

Намерете ни в Google+

РеференцииТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички имена на продукти, лога и компании са запазени търговски марки на техните собственици и са използвани единствено за ориентация.

АВТОРСКИ ПРАВА

Авторските права на наличната в сайта информация се държат от "Пламен Дочев" ООД. На потребителите се забранява копирането, свалянето, публикуването и разпространението по електронен път на информация без писменото съгласие на притежателя на тези права.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Сайтът и електронният магазин са създадени единствено за Ваше улеснение. "Пламен Дочев" ООД не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности, за неточна информация за даден артикул, подадена от производителя, както и за невъзможност да изпълни задълженията си, поради обстоятелства, които са извън нейния контрол и компетенция. Ние не можем да ви гарантираме непрекъснат и безпроблемен достъп до домейна www.climaticipernik-bg.com . Въпреки всичко ние се стремим към висок професионализъм и лоялност в отношенията ни с Вас. Ако не сте съгласни с изложеното по-горе, моля не използвайте този сайт.

ПРЕПРАТКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ

В сайта са използвани линкове за препратка към други такива. "Пламен Дочев" ООД по никакъв начин не се ангажира и не носи отговорност за информацията публикувана в тези сайтове.

ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА И РЕКЛАМАЦИИ

 Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

1. Видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;

2. Стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;

3. Цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

4. Не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Стоки без попълнена форма за рекламация не се приемат. (виж бланката в долната централна част на сайта).

 

 

Дейността на "Пламен Дочев" ООД е изцяло съобразена със Закона за защита на потребителите и Закона за електронната търговия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Количка

Количката е празна.

Купи на лизинг

 

  

Нови продукти

Категории

Facebook