Категории

Производители

Последни новини

Важно!

Всички използвани марки са собственост на техните притежатели!

Фирма Пламен Дочев ООД си запазва правото да променя настоящите цени без предупреждение!

Всички цени на продуктите са с включен ДДС!

Намерете ни в Google+

За насКлиматици Перник - Пламен Дочев ООД

Пламен Дочев ООД е фирма изцяло насочена в продажбата,  изграждането и ремонта  на висококачествени отоплителни, вентилационни и климатични инсталации.  
 
Основно развиваме дейноста си на територията на град София, град Перник и околностите. Фирмата също така предлага консултиране, проектиране, проучване, доставка и монтаж на всички видове системи за отопление, охлаждане и климатизация.  
 
Една от целите на екипа ни е да разчупи съществуващите стериотипи , чрез налагане на нови енергоспестяващи системи, изцяло ориентирани към променливата пазарна  ситуация.
 
 
 
Предлаганата техника от Пламен Дочев ООД е съобразена с най-съвременните технологии, предлагащи изключително висока ефективност и икономичност.
 
Качеството, корекността и дългосрочното партньорство с клиентните ни, за нас са от изключителна важност и за това сме заложили най-вече на високо квалифицирани монтажни и сервизни групи.
 

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки на климатици.
Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти в гр. Перник. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Количка

Количката е празна.

Купи на лизинг

 

  

Нови продукти

Категории

Facebook